Hírek

Terra Reisen és Podravka nyereményjáték

A TUI magyarországi története 1997-ben kezdődött, amikor utazás szervező tevékenységgel elindították a TUI Magyarország Kft-t, a TUI Österreich GmbH leányvállalataként.

Az idei évben a Podravka és a Terra közös nyereményjátékkal készül partnerei, vásárlói számára. A közös akció várható indulása május 01.

Már a nyereményjáték indulását megelőző hónapban Budapesten számos fitness komplexumban találkozhattunk a Terra-Podravka kommunikációjával.

Olyan felületeket javasoltunk, amik felhívják a figyelmet az utazási irodára, majd segítenek nyugodtabb körülmények között átgondolni, átnézni az utazási lehetőségeket.

Miért a fitness?

Az Origindoor hálózatába tartozó budapesti komplexumok akár helyszínenként 10 000 fő elérését is lehetővé teszik egy hónap alatt. Olyan vendégekről van szó, akik kikapcsolódni jönnek a komplexumokba, így nyitottak az itt ért impulzusokra, fogékonyabban a környezetben észlelt információkra. Akár hosszabb időt is eltöltenek egy-egy látogatás alkalmával itt, így olvasni is van idejük például üdítő, szendvics elfogyasztásakor, vagy a wellness részlegben pihenve. Általában magasabb státuszúak, így valószínűsíthető, hogy gyakrabban utaznak, továbbá, hogy az általuk nyaralásokra fordított összeg is magasabb az átlagosnál.

 

A választott kampányidőszak is rendkívül kedvező a fitness termi megjelenésre, hiszen április-május táján indul a „bikini-szezon”. A fitness komplexumok megtelnek fogyni, szépülni vágyókkal, és hát hol lehetne a legjobban megmutatni a termek izzasztó, fáradságos munkáinak eredményét, mint a horvát tengerparton.