Hírek

Fitness komplexumok

Helyszíneinken teljesen egyedi, testre szabott lehetőségeket ajánlunk a hirdetni kívánó ügyfél számára.  Több létesítménnyel stratégiai kapcsolatban állunk, és arra törekszünk, hogy az adott komplexum által a lehető legjobban definiált célcsoportot tudja a hirdető megszólítani.


Fitness hálózatunk tagjai kizárólag olyan létesítmények, melyek komplexszolgáltatást nyújtanak az egészségtudatos emberek részére. Minden fitness helyszínünk több aerobic teremmel, speciális edzésekkel, magas színvonalú kondi-gép parkkal és egyéb speciális szolgáltatásokkal is a vendégek igényét szolgálja (wellness részleg, szolárium, squash, gyerekmegőrző, kozmetika, egészségbár, stb.).


Átfogó helyszínismerettel rendelkezünk, és folyamatosan figyelemmel kísérjük a hálózatunkba tartozó fitness egységek életét, így naprakész információval és adattal rendelkezve mind a komplexumon belüli pontos helyszínt, mind a megjeleníteni kívánt üzenetet illetően professzionális javaslatot tudunk tenni ügyfeleinknek, valamint számos eszközből álló eszközparkot és folyamatos eszköz-fejlesztést is biztosítunk hirdető partnereink számára.