Hírek

PREMIER a Fitness termekben!

Beköszöntött az őszi-téli időszak, elindult a 2014/2015-ös tanév. Előkerültek az őszi-téli kabátok, visszaállítottuk az órákat.

Ebben az időszakban a szervezetnek a vitaminokra még inkább szüksége van. Mi lehetne jobb, mint egy jó edzés vagy wellness után enni egy laktató, azonban teljesen könnyű, vitaminokban gazdag salátát.

Vegyük ki a shakerből a villát, öntsük rá az öntetet, és élvezzük a felfrissülést a testünk belsejében is, kapjuk erőre a répa, jégsaláta és különféle zöldségek mixéből álló finomságtól.

A shaker saláta születését követően elindult a kreatív és helyszíntervezés. Javaslatunk alapján a hirdetővel közösen a fitness komplexumokra, mint legideálisabb értékesítési és hirdetési csatornára fókuszáltunk.

Ezt követően missziónknak megfelelően kiválasztottuk azokat a helyszíneket, melyek az üzenetnek valamint az értékesítési statégiának tökéletesen megfelelnek, és kidolgoztuk, hogy milyen felületeket célszerű használni, milyen egyedi dekor elemeket alkalmazzunk célunk elérése érdekében.

Minden kiválasztott helyszínen elérhetővé tettük a shaker salátákat, és a helyszínre szabottan teljesen egyedi design dekor elemeket találtunk ki, melyek a látogatók figyelmét a salátákra vonzzák.

A saláta megismerését követően a siker már garantált. Finom, jó áron elérhető, és egészséges.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!