Hírek

VIWA vitaminvíz

Az egészséges szomjoltó már a magyar fitness termekben is!

A vitaminvíz se nem víz, se nem szénsavas üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal.A termékek gyümölcscukorral (fruktóz) készülnek, tartósítószert nem tartalmaznak.

A VIWA vitaminvíz adottságainak és célcsoportjának megismerése után, egyértelmű volt számunkra, hogy a fitness egységekben is célszerű kaphatóvá tenni a terméket.

Megszerveztük mini-hűtők elhelyezését, a folyamatos termékfeltöltést, és ehhez rendeltük hozzá, a célcsoport számára szánt üzenet megjelenítésének eszközeit, formáit.

Fontos, főleg egy új termék esetén, hogy a fogyasztót tájékoztassuk az újdonságról, illetve annak előnyeiről. Ebben az esetben a kampány során nem csak brandet építünk, hanem azonnali vásárlást is generálunk.

Cégünk mottójához híven most is ügyfélre és helyszínre szabottan alakítottuk ki a médiacsomagot, mely különféle eszközökkel történő kombinált megjelenést tartalmaz.

A Viwa vitaminvíz segít pótolni a sportolás közben kiürülő tápanyagokat, az Origindoor pedig segít erről megfelelő módon informálni a fogyasztókat.