Hírek

Tizenkét akciós kupon új otthonához

Az ingatlanpiac 2014-ben kezdődött felélénkülés várhatóan tovább folytatódik a 2015-ös évben.

Úgy gondoltuk itt az ideje a tömegesen legyártott, és feleslegesen kukában landoló szórólapok helyett olyan megjelenési lehetőséget biztosítani a lakberendezéssel, költözéssel, felújítással foglalkozó cégeknek, vállalkozóknak, ahol elérhetik célcsoportjukat a lehető legkisebb meddőszórással. Ezzel a céllal találtuk ki tehát az ingatlant keresők első Kuponlapját, melyre a kupon-helyek hamar beteltek.

A kuponlap egy igazi win-win reklámeszköz, hiszen a hirdető a célcsoportját éri el, a célcsoport pedig a lehető legjobbkor kapja a kedvezményeket a kuponozóktól.

Az első ingatlanirodai kuponlap terjesztés 2015. januárjában elkezdődött. A kampány három hónapon át tart, és minden egyes lakásvásárlási/eladási szándékkal illetve kiadási/bérlési szándékkal Balla Ingatlanirodát megkereső személy a kezébe kapja a Kuponlapot a 20 budapesti ingatlaniroda értékesítői által.

A Kuponlap segít az új otthon berendezésében, védelmében, segít a költözésben, javításban.

A hirdetők között köszönthetjük többek között a Whirlpool Magyarország Kft.-t, az Ajtóház Zrt.-t és a Lux Hungária Kft.-t is.

Mivel olyan hirdetett termékekről-szolgáltatásokról van szó, melyeket hosszú távra veszünk, előfordulhat, hogy a kuponokkal jóval a három hónap lejárta után is vásárolni fognak a budapesti lakosok (amennyiben azt az adott kupon lejárata lehetővé teszi).

A kuponok 10 000 példányban kerülnek szétosztásra az elkövetkező hetekben, hónapokban. Hogy a sikerüket még tovább erősítjük, a Balla Ingatlaniroda honlapján is informáljuk a lakosságot a kuponokról, így az offline reklám online támogatást is kap.

 

 

Sok beváltást kívánunk a hirdetőknek és nagy kedvezményeket a vásárlóknak!