Hírek

Indul a NIVEA roadshow

Tavasszal megújul a természet, megújulunk mi is. Egész évben érdemes odafigyelni egészségünkre, a megfelelő mozgásra és táplálkozásra. Sajnos azonban hajlamosak vagyunk erről időről-időre megfeledkezni, és ilyenkor jól jön egy kis segítség, hogy újra az egészséges útra találjunk.

Idén tavasszal, a NIVEA-val közösen egy olyan roadshow-t szervezünk, melynek célja, hogy felmérje a fitness termi vendégek állapotát, és felhívja a figyelmüket arra, hogy min és hogyan kell változtatniuk egészségük megőrzése érdekében.

Minden nap más helyszínen lehet találkozni a NIVEA szakemberével, aki egy IN-BODY gép segítségével végez méréseket, melynek eredményeként pontos információkat kaphatunk testünk állapotáról (súly, izomtömeg, testzsír), megvizsgáljuk a testtömeg indexet (BMI) és a testzsír százalékot, nézünk derék-csípő arányt, a testtömeg zsír és zsírmentes részeit elemezzük, és természetesen az IN-BODY segítségével súlykontroll tanácsokat adunk.

Minden érintett helyszínen előre meghirdetjük az állapotfelmérés időpontját, így előre lehet tudni, hogy melyik napot nem szabad kihagyni az edzőteremben. Az ingyenes állapotfelmérésre több helyen fel is lehet iratkozni, hogy le ne maradjon az, aki szeretné igénybe venni a szolgáltatást.

Természetesen az offline elemek mellett online is meghirdettük az eseményt, így az érintett fitness komplexumok facebook oldalain is találkozhattok a roadshow részleteivel.